Λύση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Άλκηστη Μπενέκου

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τη διεθνή αθλήτρια, Άλκηστη Μπενέκου.

Η Άλκηστη Μπενέκου φόρεσε το βαρύ σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» τη σεζόν 2018-2019 και κέρδισε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας με την εθνική γυναικών. 

Ο υπεύθυνος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, ο team manager Τάσος Σιδέρης και η οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς την ευχαριστούν για την προσφορά της και της εύχονται καλή επιτυχία στην αθλητική της καριέρα. 

Η διεθνής αθλήτρια μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr για όσα αποκόμισε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο όπου αγωνίστηκε με το «κυανόλευκο» σκουφάκι και ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Κολοβό για την κατανόηση που έδειξε στην απόφασή της:

«Γενικότερα, ήταν μια περίεργη χρονιά, καθώς πηγαινοερχόμουν στις ΗΠΑ, αλλά κάθε φορά που βρισκόμουν στην Ελλάδα, τόσο τα κορίτσια όσο και οι προπονητές ήταν πολύ υποστηρικτικοί και με βοήθησαν να εγκλιματιστώ στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαμβακάρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με έφερε στον Εθνικό, καθώς επίσης και τον κ. Κολοβό που με στήριξε σε ότι χρειαζόμουν και συγκεκριμένα στην κατανόηση που έδειξε στην απόφαση μου να φύγω από τον Εθνικό, για να κάνω το επόμενο βήμα. Εύχομαι στον Εθνικό Πειραιώς ότι καλύτερο στους επόμενους στόχους του»!

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising