Στην Ισπανία με την Εθνική γυναικών η Ελένη Σωτηρέλη

 

Στην αποστολή της Εθνικής γυναικών για την προετοιμασία στη Μάλαγα συμπεριλήφθηκε η τερματοφύλακας του Εθνικού Πειραιώς, Ελένη Σωτηρέλη, η μοναδική αθλήτρια του «Αυτοκράτορα» που δεν βρίσκεται σε απραξία όλο αυτό το διάστημα που παραμένουν κλειστές οι πισίνες.

Η «γαλανόλευκη» με προπονητή τον Τεό Λοράντο θα κάνει κοινή προετοιμασία με την Ισπανία από 27 έως 30 Δεκεμβρίου, ενόψει της συμμετοχής στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Τεργέστης από 19-24 Ιανουαρίου και η αναχώρηση της ελληνικής αποστολής θα γίνει την Κυριακή, με την Ελένη Σωτηρέλη να βρίσκεται ανάμεσα στις 16 πολίστριες που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 16 πολίστριες: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κώτσια, Φωτεινή Τριχά, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Σοφία Τορνάρου, Ιουλία – Άννα Κοντονή.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, οι συνεργάτιδες του Αντιγόνη Ρουμπέση και Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο Διευθυντής της ΚΟΕ Γιώργος Χριστοφοράτος (αρχηγός αποστολής).

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising