Αλώβητος με 3×3 στην εβδομάδα της επανεκκίνησης ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

 

Τρίτη διαδοχική νίκη για τον Εθνικό Πειραιώς στην… τελευταία επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α’ γυναικών, καθώς η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη σε λιγότερο από 24 ώρες κέρδισε το Ρέθυμνο, το Σάββατο με σκορ 14-9 και το πρωί της Κυριακής τη ΝΕ Πατρών.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ο «Αυτοκράτορας» υποδέχθηκε τη ΝΕ Πατρών του Κώστα Σακαλή στον Πειραιά, σε ένα ανοιχτό από πλευράς σκορ παιχνίδι, επικρατώντας 16-10.

Με αυτό το 3×3 σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο Εθνικός Πειραιώς ανεβαίνει βαθμολογικά και έχει φθάσει πια τους 21 βαθμούς στην Α’ γυναικών, ενώ η ΝΕ Πατρών παραμένει στους τρεις. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η 7η νίκη για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη στο πρωτάθλημα έως τώρα.

O Εθνικός που είχε ως πρώτες σκόρερ της Δούλη και Ελληνιάδη με τρία γκολ έκαστη, ξεκίνησε για ακόμη μια φορά δυναμικά και πήρε ευρύ προβάδισμα με 6-2 στην πρώτη περίοδο, ωστόσο η ΝΕΠ αντέδρασε στο δεύτερο οκτάλεπτο, χωρίς να ρίξει τη διαφορά κάτω από το -4.

Στη συνέχεια, με βελτιωμένη άμυνα, δεχόμενες μόλις ένα γκολ στην τρίτη περίοδο, οι «κυανόλευκες» ξέφυγαν με 13-7, ενώ το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικό με τον Εθνικό Πειραιώς να φθάνει το σκορ στο 16-10. Για τη ΝΕ Πατρών, τρία γκολ σημείωσε η νεαρή Διονυσία Κουρέτα.

Οκτάλεπτα: 6-2, 1-4, 3-1, 3-3.

Εθνικός Πειραιώς (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή 1, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 3, Μαμόγλου 2, Μπερίκου 1, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πέττα 1, Δούλη 3, Μπιτσάκου 2, Γκοτζιά 1, Ζαφειράκη, Καραμπέτσου, Χέλμη.

ΝΕ Πατρών (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινέμογλου, Μπαλάτσα Μαρία 1, Τσιμάρα Ευφροσύνη 2, Μανέτα Σοφία, Μπαλάτσα Ναυσικά, Μιχαηλίδου 2, Μοίραλη, Ντάσιου, Τσιμάδα Ευδοκία 2, Κουρέτα 3, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη Γεωργία, Γιαννακοπούλου.

 

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising