Δήμο Δερμιτζάκη, καλωσόρισες στον «Αυτοκράτορα»!

Ο Εθνικός Πειραιώς και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση του αθλητή, Δήμου Δερμιτζάκη.

Ο Δήμος Δερμιτζάκης αγωνίζεται ως περιφερειακός και θα φορέσει το βαρύ σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπό τις οδηγίες του Φάνη Κουντουδιού.

Ο έμπειρος αθλητής έχει γεννηθεί στις 25/09/1991 και ξεκίνησε την καριέρα του, στη γενέτειρα πόλη του, τα Χανιά, με τον Ναυτικό Όμιλο, ενώ στα 17 του πήρε μεταγραφή για τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια έπαιξε για έξι ολόκληρα χρόνια στον Παναθηναϊκό πριν πάρει μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης, εκεί όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια αποτελώντας κομβικό κομμάτι της ομάδας. Αποτελεί μια φερέγγυα λύση για την περιφέρεια του Εθνικού Πειραιώς, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια.

Με τις μικρές εθνικές ομάδες είχε μακρά πορεία με πολλές επιτυχίες και μέσα σε αυτές ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και την 4η θέση σε τέσσερα Πανευρωπαϊκά, ενώ είχε κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών στην Ολυμπιάδα του 2012 στο Λονδίνο.

Δήμο, σε καλωσορίζουμε στον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία του Εθνικού Πειραιώς, ο Δήμος Δερμιτζάκης, δήλωσε στο ethnikoswaterpolo.gr: 

«Εύχομαι πάνω από όλα υγεία για τη νέα χρονιά. Να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μέσω της σκληρής δουλειάς και της ομοιογένειας. Πιστεύω αυτά τα δύο είναι τα κύρια συστατικά για την επιτυχία. Λόγω της χρονιάς που περάσαμε ευελπιστώ να γυρίσει ξανά ο κόσμος στα κολυμβητήρια διότι περιμένουμε τον κόσμο του Εθνικού Πειραιώς να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια της ομάδας και τον θέλουμε δίπλα μας»!

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising