Η μυθική Άσλεϊ Τζόνσον «πάτησε» Ελλάδα για τον Εθνικό Πειραιά!

Η Άσλεϊ Τζόνσον «πάτησε» Ελλάδα για τον Εθνικό Πειραιά!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η κορυφαία τερματοφύλακας στον κόσμο, Άσλεϊ Τζόνσον, η οποία θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά.

Η πιο προβεβλημένη, αλλά και ουσιαστική μεταγραφή στην ευρωπαϊκή γυναικεία υδατοσφαίριση είναι γεγονός, με τη Χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο και του Ρίο να αισθάνεται έτοιμη για να φορέσει το «κυανόλευκο» σκουφάκι.

Οι άνθρωποι του Εθνικού καλωσόρισαν την Άσλεϊ Τζόνσον στο αεροδρόμιο, ενώ έκπληξη της έκαναν οι δύο καλές της φίλες και συμπαίκτριες, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη. Αμέσως μετά, η Αμερικανίδα πορτιέρε ξεναγήθηκε στο νέο της σπίτι, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε το αυτοκίνητο που της παραχώρησε ο σύλλογος.

Οι πρώτες εντυπώσεις της κορυφαίας τερματοφύλακα στον κόσμο είναι άκρως θετικές και την Τρίτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Εθνικού Πειραιά και θα τεθεί στη διάθεση του Μάρκο Μίτσιτς, δηλώνοντας ανυπομονησία για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα της.

Πλέον, ο Εθνικός Πειραιά θα έχει στη διάθεση του δύο χρυσές Ολυμπιονίκες, την Άσλεϊ Τζόνσον και τη Στεφανία Χαραλαμπίδη, ενώ τον Ιανουάριο αναμένεται η άφιξη της «Χάλκινης» στο Τόκιο με την Ουγγαρία, Ρεμπέκα Πάρκες.

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising