Άνετη νίκη στα Ιλίσια και βράβευση για τον Κυπελλούχο Ευρώπης «Αυτοκράτορα»!

Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ο Κυπελλούχος Ευρώπης Εθνικός Πειραιά προσπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Ηλυσιακού, επικρατώντας 19-4 για την 19η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Το κλίμα στην ομάδα της Αντιγόνης Ρουμπέση είναι πανηγυρικό μετά την κατάκτηση του ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ, ωστόσο άπαντες άφησαν πίσω για λίγο τους εορτασμούς και αγωνίστηκαν με συγκέντρωση κόντρα στον νεανικό Ηλυσιακό του Γιώργου Τσόκα.

Η Αντιγόνη Ρουμπέση είδε την ομάδα της να προηγείται 7-0 και 9-1 στο ημίχρονο. Η διαφορά πήγε στο +10 στο τρίτο οκτάλεπτο (13-3) ενώ από τρία τέρματα σημείωσαν οι Ελληνιάδη και Μπάκοτς. Ο Εθνικός αγωνίστηκε με νεαρές αθλήτριες, ενώ ξεκουράστηκαν οι Τζόνσον, αδερφές Χαραλαμπίδη, Ιωάννου και Πάρκες.

ΕΘΝΙΚΟΣ  NOBEL HELLAS– ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 19-4

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 4-2, 6-1

ΕΘΝΙΚΟΣ (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ζερβού 2, Γκοτζιά, Ελληνιάδη 3, Κοντονή 2, Μπερίκου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Λαλούση 1, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς 3, Φερεντίνου, Μπέτα 2, Καραμπέτσου 2.

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Παπασιφάκη, Μοσκοφίδου, Κουτίνιο, Κωνσταντά 1, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Ο., Αρώνη, Σκαρπαλέζου Ν., Λιαπάκη 2, Ρηγοπούλου, Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Παναγιότι 1.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Σταβαρής

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising