Νέος διοικητικός ηγέτης του τμήματος υδατοσφαίρισης γυναικών ο Ιωσήφ Βουράκης!

 

Ο Εθνικός Πειραιά και η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν ότι ο νέος Διοικητικός Ηγέτης του τμήματος είναι ο κ. Ιωσήφ Βουράκης.

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και με γνώμονα ότι ο κ. Δημήτρης Κολοβός ανακοίνωσε ότι λόγω εργασιακού φόρτου θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου σε συνεννόηση με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Κολοβό συμφώνησαν και γνωστοποιούν ότι αυτή η μεταβατική περίοδος θα έχει ως επικεφαλής τον κ. Ιωσήφ Βουράκη.

Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, γεννημένος το 1983, ο Ιωσήφ Βουράκης δεν έχει αποχωριστεί ποτέ το μεγάλο λιμάνι, ενώ αποτελεί εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει έντονο και ουσιαστικό έργο στον αθλητισμό και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Παράλληλα, στη Διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης γυναικών θα βρίσκεται επίσης ένας άνθρωπος που δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο κ. Ευάγγελος Νιάκας, ο οποίος πέραν της βοήθειας του ως ο ιατρός του τμήματος, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο Διοικητικό κομμάτι, στο πλευρό του Ιωσήφ Βουράκη.

Ο κ. Νιάκας μαζί με τη βασική φουνταριστό του Εθνικού Πειραιά, Άλκηστη Μπενέκου.

 

 

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising