Δύο αθλήτριες των γυναικείων υποδομών υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά αγωνίζονται με την Εθνική Κορασίδων (Κ16) στο φαντασμαγορικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Λάρισας! Η Αριάδνη Καραμπέτσου και η Ελένη Μπέτα επιλέχθηκαν στην 15άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Τσόκα και την συνεργάτιδά του, Άννα Χατζηγεωργάκη – μέλος του προπονητικού επιτελείου του «Αυτοκράτορα», για την διεθνή διοργάνωση που φιλοξενείται στην χώρα μας για πρώτη φορά και ήδη… πρωταγωνιστούν με το «γαλανόλευκο» σκουφάκι.
Λαμβάνοντας χρόνο συμμετοχής και επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους κατάσταση, οι δύο αθλήτριες του «Αυτοκράτορα» σκόραραν στην πρεμιέρα της Ελλάδας κόντρα στην Αυστραλία (Καραμπέτσου 2 γκολ) και έπαιξαν ιδιαίτερα καλή άμυνα, συμβάλλοντας καθοριστικά στο νικηφόρο ξεκίνημα της Εθνικής (8-5 τελικό σκορ).
Παρακολουθήστε τους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων και των κοριτσιών μας παρακάτω. Επόμενος αγώνας, Δευτέρα 22/08 (20:45, Ελλάδα – Ελβετία).