Φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Κίνα και τελική ευθεία στην προετοιμασία των Κυπελλούχων Ευρώπης (PICS, VID)!

Την Εθνική ομάδα γυναικών της Κίνας φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης 04/10 ο Εθνικός Πειραιά, με τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου να προετοιμάζονται για την έναρξη της Α1 κατηγορίας γυναικών, η οποία είναι προγραμματισμένη το Σάββατο στις 16:30 με αντίπαλο τον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου.

Οι Κυπελλούχες Ευρώπης δήλωσαν ανυπομονησία για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος και καλούν τον κόσμο του «Αυτοκράτορα» να σταθεί στο πλευρό τους το Σάββατο στις 16:30 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το οποίο δόθηκε, οι «κυανόλευκες» ανέβασαν ρυθμούς και δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, προκειμένου να είναι έτοιμες για την αναμέτρηση απέναντι στο Ρέθυμνο, αλλά και παράλληλα να δεθούν οι νέες παίκτριες μεταξύ τους και να αποκτήσουν χημεία και ρυθμό. Σίγουρα, η αναμέτρηση με την Εθνική Κίνας βοήθησε σημαντικά τον Στέφανο Λέανδρο και τους συνεργάτες του να βγάλουν συμπεράσματα, με γνώμονα το ότι αντιμετώπισαν μία πολύ αθλητική και βελτιωμένη ομάδα. Πλέον οι μέρες κυλούν αντίστροφα για την εκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων και ο Εθνικός φαίνεται πως θα παρουσιαστεί πανέτοιμος, ολοκληρώνοντας σιγά σιγά την τελική προετοιμασία του.

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising