Στη Μυλούζ και όχι στη Ρώμη το πρώτο ταξίδι του Εθνικού στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Έπειτα από την φημολογία που υπήρξε για το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας που θα φιλοξενήσει τον όμιλο του Εθνικού Πειραιά για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Women Champions League, πριν από λίγες ημέρες η εν λόγω διαφοροποίησε οριστικοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες του Δ’ ομίλου (Ντουναϊσβάρος, Σπαντάου, Ρόμα, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, Μυλούζ) οι οποίες αναμενόταν να ταξιδέψουν στην Ρώμη για τους αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 17 έως και τις 20 Νοεμβρίου, θα μεταβούν τελικά στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Μυλούζ. Αυτό συνέβη γιατί η Ρόμα δήλωσε αδυναμία διεξαγωγής του ομίλου, ωστόσο η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά.

Έτσι, το σύνολο του Στέφανου Λέανδρου ετοιμάζεται για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι, με την παρακαταθήκη ότι ο Εθνικός Πειραιά είναι ο Κυπελλούχος Ευρώπης του 2022 και στη γαλλική πόλη θα επιδιώξει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, μια διοργάνωση η οποία φέτος άλλαξε όνομα (Πρώην Euroleague), αλλά και λογότυπο, με στόχο να αναβαθμιστεί από φέτος και για τα επόμενα χρόνια.

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising