Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών για τον Εθνικό Πειραιά!

Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (γεν. 2004 και νεότερες), με τον Εθνικό Πειραιά να προετοιμάζεται από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να έχεις βλέψεις για μια αξιόλογη πορεία, αντάξια της ιστορίας του Ομίλου, στην εν λόγω διοργάνωση.

H ομάδα του Πέτρου Δουδέση αγωνίζεται στην Α’ φάση από τις 26 έως τις 27  Νοεμβρίου και βρίσκεται στον Α’ Όμιλο Αττικής με αντιπάλους τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον Πανιώνιο ΓΣΣ και τον Ηλυσιακό ΑΟ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του Εθνικού Πειραιά η πρεμιέρα είναι το Σάββατο, 26/11, στις 9:30 το πρωί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ΣΦΠ στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ενώ την ίδια μέρα, το σύνολο του Πέτρου Δουδέση θα αγωνιστεί κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας στις 20:15 στο ίδιο κολυμβητήριο.

Την Κυριακή 27/11 το πρωί, ο Εθνικός Πειραιά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πανιώνιος ΓΣΣ στις 11:30, ενώ το απογευμα της ίδιας ημέρας στις 19:30 θα παίξει με τον Ηλυσιακό ΑΟ, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της Α’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Από τον Α’ Όμιλο Αττικής, στη Β’ φάση δεν προκρίνεται μόνο η τελευταία ομάδα.

Spread the love

Leave a comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@ethnikoswaterpolo.gr
+30 6945417262

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χαϊδαρίου 18
Πειραιάς, 185 45

© 2019. Ethnikos water polo. All Rights Reserved.
Created by Melon Advertising